Profil

Katılma tarihi: 28 Eki 2022

Hakkında


bitcoinmaster


Bali Bike Rental werkt ontzettend hard om ervoor te zorgen dat onze brommers en scooters in een uitstekende staat zijn voor onze klanten. Hierdoor zijn onze brommers en scooters niet off-road te gebruiken. Het is ook verboden om de brommer of scooter op het strand te gebruiken.Bali Bike Rental is niet verantwoordelijk voor schade, verlies, verwondingen en dood van de verhuurders die de brommers of scooters besturen of andere betrokkenen bij ongevallen en incidenten.

Alleen erg duur als je je coins wilt verkopen, daarom maar 4 sterrenZvonko Kraal 

Het is niet toegestaan de brommer of scooter van het (hoofd)eiland te vervoeren. Internationale reis adapter: $20

In het geval van een verloren sleutel rekenen we $35, omdat het contactslot vervangen moet worden.Uw handtekening op de huurovereenkomst vormt de bevoegdheid voor ons om de uiteindelijke totale kosten van uw rekening en uw specifieke kaartuitgevende organisatie te debiteren.

Wanneer u ervoor kiest om de brommer of scooter bij uw accommodatie achter te laten om opgehaald te worden, neem dan 6 foto’s van de brommer of scooter: de voorkant, linkerkant, rechterkant, achterkant, binnenkant van de zitting (n.v.t. bij Guys package en Street Smart package) en de kilometer- en brandstof- indicator. Geef altijd de sleutel af bij de receptioniste of afdelingsmanager en informeer ons wie van het hotel personeel de sleutel geaccepteerd heeft. LET OP: onder geen omstandigheden mag u de brommer of scooter zonder onze toestemming bij de luchthaven of andere ongecontroleerde locatie (zonder toezicht) achterlaten.

Domeinnaamtekoop.app is on Facebook. To connect with Domeinnaamtekoop.app, log in to Facebook.Domeinnaamtekoop.app is on Facebook. To connect with Domeinnaamtekoop.app, log in to Facebook.Domeinnaamtekoop.app

Huurders zijn verantwoordelijk voor schade aan de banden. Wanneer er bandenschade optreedt, zijn we bereid een nieuwe brommer of scooter te leveren, waarvoor kosten van $25 in rekening worden gebracht.

Open een accountHuurders zijn verantwoordelijk voor het legaal parkeren van hun gehuurde brommer of scooter. Zorg ervoor dat de brommer of scooter niet op privé grond wordt geparkeerd.Alle gehuurde brommers of scooters moeten op tijd geretourneerd worden, in dezelfde staat als hoe de brommer of scooter geleverd is. Wanneer de klant te laat is met het retourneren van de brommer of scooter, kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden. Mocht de klant een order willen verlengen, kan dit gedaan worden door contact op te nemen met onze klantenservice of door een nieuwe boeking te plaatsen op onze website.

Bitcoin Master -Mine Bitcoins! Hack/Mod [Unbeheind] v1.0.1

STNK: $80 - LET OP: de brommers en scooters worden allemaal met de originele registratie- en belastingspapieren (STNK) in de sleutelhanger geleverd. Wanneer u deze kwijtraakt, brengen wij hiervoor $80 in rekening. Helaas is dit bedrag erg hoog, maar onze brommer of scooter zal een week niet gebruikt kunnen worden. Daarnaast is het aan ons om de overheid $40 te betalen om nieuwe STNK papieren te verkrijgen. U moet deze documenten ten alle tijden bij u houden, wanneer u de brommer of scooter gebruikt. Wij voorzien u van deze documenten zodat de Balinese politie u niet kan omkopen gedurende wegversperringen.

Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het hebben van de benodigde reisdocumenten die zijn opgesteld door de Republiek van Indonesië voor hen en eventuele medereizigers.

Huurdata worden per 24 uur berekend.

U bent verplicht het personeel van Bali Bike Rental onmiddellijk op de hoogte te brengen wanneer u betrokken raakt bij een ongeluk. Wij zullen onmiddellijk een vervangende brommer of scooter leveren en zijn bereid u bij te staan tijdens het opzetten van een eventueel politierapport. Houd er rekening mee dat onze verzekering de schade aan de brommer of scooter niet dekt, wanneer de bestuurder onder invloed is van drank of drugs, minderjarig is, of niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Nogmaals, u bent verplicht Bali Bike Rental onmiddellijk op de hoogte te stellen wanneer u betrokken bent bij een ongeluk en niet de volgende dag pas.View this website in Spanish

Bitcoin Meester | Crypto kopen en verkopen

Bali Bike Rental is niet verplicht om kosten te dekken die veroorzaakt zijn door verkeerde documentatie of andere reis-gerelateerde problemen, inclusief maar niet gelimiteerd tot geannuleerde of vertraagde vluchten.

MenuRobert Kroes

Alle overeengekomen betalingen zijn niet te retourneren wanneer er geen annuleringsverzekering aan de bestelling is toegevoegd. Echter, wanneer er een bestelling geannuleerd wordt, kan de betaling voor een overeengekomen alternatieve datum of ander persoon gebruikt worden, als er voorraad is. 

U bent verplicht het personeel van Bali Bike Rental op de hoogte te brengen wanneer u zich bewust raakt van schade van de brommer of scooter of wanneer de brommer of scooter niet meer berijdbaar is. Wij zullen zo snel mogelijk de brommer of scooter voor u vervangen.Bitcoin Master -Mine Bitcoins! - Apps op Google Play


 

bitcoinmaster

Diğer Eylemler